Ett Urval Av Alla Elever På Gitarrlektioner Sundsvall:

 

Ludvig gidén”Jag tycker att mitt gitarrspel har förändrats väldigt mycket. Jag har blivit mycket mer fingerfärdig, jag har inte lika stora problem med att ta ackord längre. Jag har inte lika stora svårigheter med legato och att improvisera är ju mycket lättare nu. Gottfrid är väldigt pedagogisk och kan väldigt många områden. Gottfrid har djupare kunskaper än tidigare gitarrlärare som jag har haft.

Elev – Ludvig Bergstedt

 

 

Martin”Jag har spelat gitarr i kanske 5-6 år, 7 kanske. Min pappa hade hittat en gitarrlektion på nätet. Och då sa han det ”sök dit du också, den här killen han kan han!”. Och då menade han ju Gottfrid. Det håller jag fullständigt med om, Gottfrid är väldigt duktig på det han gör. Framförallt har jag blivit snabbare. Jag har också lärt mig olika skalor.”

Elev – Martin Lundberg

 

 

Andreas pettersen”Jag heter Andreas Pettersen och har spelat gitarr nästan sen jag gick i trean i grundskolan. Jag kände att jag inte kom längre i mitt gitarrspelande och att det inte lät bra. Det lät tråkigt och uttjatat, jag kom ingen vart. Så fick jag en kompis som kände till Gottfrid och tipsade om honom. Jag har lärt mig mycket, som durskalan på olika tonarter och lite improvisation. Jag tycker Gottfrid är en bra kille. Han vet vad han gör när han lär ut!”

Elev – Andreas Pettersen

 

 

Alessandro”Jag heter Alessandro och innan lektioner med Gottfrid hade jag spelat kanske 3 månader med bara ackord men aldrig med solo. Nu har jag lärt mig mera ackord och systemet för solo, skalor och så. Gottfrid är bra som lärare för man gör aldrig samma sak. Ibland spelar man ackord, ibland spelar man solo, ibland mer fokuserad på teknik, övningar för att förbättra teknik och hur man spelar. För mig iallafall, och för min karaktär är det jättenyttigt för jag hatar monotomi. Jag kan inte ta en sak och börja från början till slut med alltid samma sak, jag behöver alltid ha något nytt att leka runt med. Sen känner jag en annan sak, att han förklarar alltid varför vi gör dem saker vi gör.”

Elev – Alessandro

 

Ove hellzen”Jag heter Ove Hellzen och jag har spelat gitarr här sen 1 år, innan dess hade jag i princip aldrig hållit i en gitarr. Jag gick till 4sound och frågade om de kände till om någon som hade lektioner, och då ringe jag till Gottfrid och jag började här. Skillnaden är som natt och dag även om det är långt kvar till solsken om man säger så då, sen jag tycker faktiskt att jag har förändrats och gått framåt väldigt mycket. Innan jag kom hit kunde jag ju ingenting, jag började försöka på nätet och ser om det går att lära sig från nätet. Det var ju bara att inse att det gick inte, det var ju värdelöst. Sen kom jag till dig och jag tycker faktiskt att det har varit en brant utvecklingskurva i positiv riktning. Så jag tycker att det är som natt och dag, det har blivit mycket mycket bättre. Gottfrid som lärare tycker jag är superbra, pedagogisk och koncentrerad på mig. Framförallt väldigt pedagogisk tycker jag. En annan sak som jag tycker är bra med dem här lektionerna är att dem inte är enahanda, det är väldigt stor variation, vilket gör att det aldrig blir tråkigt. Även om man sitter och klinkar på bara 3 toner upp och ner så vet jag att nästa gång så kanske vi övar på något riff och vi håller på med andra saker. Så det blir väldigt varierat vilket är positivt för då blir det inte tråkigt. Pedagogiskt upplagda lektioner och en pedagogisk lärare.

Elev – Ove Hellzen

 

2632212_orig”Som en självlärd gitarrist insåg jag aldrig hur många pusselbitar som fattades i mitt gitarrspel innan jag tog lektioner med Gottfrid. Efter lektioner med Gottfrid har jag fått kunskap bakom vilka ackord som passar med vilka skalor. Han har också lärt mig mycket om uppbyggnaden av ackord och vilka ackord som passar bra tillsammans. Efter bara en lektion med olika väl utformade improvisationsövningar så har jag ett skarpare grepp om ämnet och kan improvisera melodier tillsammans med ett komp. Snabbare och effektivare inlärning är garanterad!”

Elev – Robin Brinck

 

2794573_orig”Att ta gitarrlektioner av Gottfrid har varit otroligt givande och lärorikt. På kort tid har Gottfrid lärt mig både teoretiska och praktiska övningar och tekniker som har öppnat upp en ny värld av musikaliska möjligheter jag missat förr. Jag är en självlärd gitarrist och det är lätt att missa många tips, knep, tekniker och musikteori som kan hjälpa ens inlärning bli så mycket snabbare, säkrare och givande. Dessa bitar känner jag att jag fått då jag gått på dessa lektioner med Gottfrid, och framförallt så känner jag att jag fått mer självförtroende.”

Elev – Samuel Englund

 

__284671”För mig handlar det egentligen inte om att lära mig spela, utan snarare att förbättra mitt gitarrspel. Jag har redan teorin och, i mångt och mycket, tekniken, även om den behöver putsas på. Jag behöver helt enkelt lära mig att applicera mina kunskaper i praktiken. Gottfrid har en förmåga att analysera och definiera de brister jag själv inte alltid ser när jag försöker applicera mina kunskaper praktiskt, dessutom besitter han förmågan att enkelt kunna förklara var problemen ligger och hur jag kan åtgärda dem. Kort sagt, en mycket pedagogisk och duktig lärare”

Elev – Göran Johansson

.

zetterq”Jag insåg att det var väldigt svårt att lära sig själv och att studiecirklarna inte funkade så då tittade jag på andra alternativ och då hittade jag Gottfrid. Jag tycker Gottfrid är en bra lärare. Gottfrid är lugn och metodisk och han anpassar lektionerna efter min egen förmåga

Elev – Jennie Zetterqvist

 .

hanssss”När jag satt hemma och försökte lära mig själv så kom jag ingen vart, så då bestämde jag mig för att leta efter gitarrlektioner och då hittade jag Gottfrids hemsida. Jag har fått bra struktur i övandet. Jag vet exakt vad jag ska öva på och jag vet exakt när jag ska vara klar med uppgiften

Elev – Hans Olofsson
 .

. .

.
.
.
.
Boka en gratis gitarrlektion